Hipnoterapija

Hipnoterapija je skup hipnotičkih tehnika koje se primenjuju u terapijske svrhe za rešavanje psihičkih, emotivnih, fizioloških i problema u domenu ponašanja.

 Moja osnovna želja je da ovaj izuzetno moćni način stvaranja pozitivnih promena učinim dostupan što većem broju ljudi. U zavisnosti od vašeg problema, obično je potrebno 2-4 tretmana da bi se isti uspešno razrešio. Za neke izuzetno teške slučajeve potreban je veći broj tretmana.

Moja praksa je pokazala da Hipnoza uvek daje rezultate. Moj pristup je brz i jedinstven, u potpunosti je prilagođen Vašim potrebama i zato pozitivne rezultate osećate odmah. Posle svakog Vašeg dolaska primetićete promenu na bolje.

Kako izgleda hipnoterapija?

Klijenti kojima je ovo prvi put da rešavaju problem hipnozom, obično se pitaju kako izgleda hipnoterapija. Ovo je kratak presek:

Razgovor:

Vaša prva terapija se sastoji iz tri dela. Ona započinje sa 20-minutnim razgovorom.

Vrlo je bitno da se osećate prijatno i sigurno kako sa mojim radnim prostorom, tako i mojom pojavom. U toku ovog perioda Vi ćete ispuniti osnovne formulare, a zatim ću Vam pojasniti šta je hipnoza i kako deluje. Potom ćemo prodiskutovati Vaš problem, njegovu manifestaciju, kao i cilj koji Vi očekujete da ostvarite hipnozom.

Hipnoza:

Bićete smešteni u udobnu fotelju, a ja ću Vas lagano uvesti u duboko stanje mentalne i fizičke opuštenosti. Vi ćete biti vrlos vesni svega šta se sa Vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i početi sa oslobađanjem nagomilanih emocija i procesom stvaranja zdravih navika, neophodnih za postizanje Vašeg cilja.

Završetak hipnoterapije:

Po završetku, Vi ćete se sećati svega što se dešavalo tokom hipnoterapije, bićete izuzetno sveži i raspoloženi. Ovo je vreme kad diskutujemo Vaše utiske i razmišljanja i dogovaramo termine za našu sledeće viđenje. Prva terapija traje oko dva sata. Svaka sledeća traje oko 60 minuta.

Call Now Button