Skip to content

Hipnoterapija

Hipnoterapija je skup hipnotičkih tehnika koje se primenjuju u terapijske svrhe za rešavanje psihičkih, emotivnih, fizioloških i problema u domenu ponašanja.

 Moja osnovna želja je da ovaj izuzetno moćni način stvaranja pozitivnih promena učinim dostupan što većem broju ljudi.

 

Kako igleda hipnoterapija?

Klijenti kojima je ovo prvi put da rešavaju problem hipnozom, obično se pitaju kako izgleda hipnoterapija. Ovo je kratak presek:

Razgovor:

Vaša prva terapija se sastoji iz tri dela. Ona započinje sa 20-minutnim razgovorom.
Vrlo je bitno da se osećate prijatno i sigurno kako sa mojim radnim prostorom, tako i mojom pojavom. U toku ovog perioda Vi ćete ispuniti osnovne formulare, a zatim ću Vam pojasniti šta je hipnoza i kako deluje. Potom ćemo prodiskutovati Vaš problem, njegovu manifestaciju, kao i cilj koji Vi očekujete da ostvarite hipnozom.

Hipnoza:

Bićete smešteni u udobnu fotelju, a ja ću Vas lagano uvesti u duboko stanje mentalne i fizičke opuštenosti. Vi ćete biti vrlo svesni svega šta se sa Vama dešava. Postavićemo osnovne hipnotičke repere i početi sa oslobađanjem nagomilanih emocija i procesom stvaranja zdravih navika, neophodnih za postizanje Vašeg cilja.

Završetak hipnoterapije:

Po završetku, Vi ćete se sećati svega što se dešavalo tokom hipnoterapije, bićete izuzetno sveži i raspoloženi. Ovo je vreme kad diskutujemo Vaše utiske i razmišljanja i dogovaramo termine za naše sledeće viđenje. Prva terapija traje oko dva sata. Svaka sledeća terapija traje oko 60 minuta.

Tatjana Beočanin

Hipnoterapija

Hipnoterapija
Narodnih heroja 8, Novi Beograd
office@hipnozatatjana.rs
065-55-888-18
011-26-917-19
radno vreme: 09-18h, subota: 10-16h

Pratite nas i putem