3
мар.

Promenite život hipnozom i samohipnozom

Promenite svoj um savremenom hipnozom i samohipnozom!

Upoznajte se sa tehnikama hipnoze i autohipnoze, zagospodarite svojim umom, preuzmite kormilo vašeg broda kojim plovite kroz čaroliju zvanu život i uplovite u novi život mnogo bolji i jači nego pre.
Neka vaš život bude vaša mirna luka a vi ponosni i nasmejani kapetan broda koji sam zadaje kurs kojim će njegov brod ploviti. Postanite, uz naše savete i sugestije, kapetan koji kormilo svog života, broda, drži čvrsto u rukama tako da ni jedna oluja ne može da utiče na pravac vaše plovidbe!
U moru informacija o tome kako poboljšati kvalitet života mi Vam nudimo tehnike čiji su rezultati vidljivi odmah, mi znamo da ste vi već dosta toga čuli i pročitali, dosta toga već znate ali pitanje je da li to znanje možete da upotrebite i da li ono daje željene rezultate?
Savako od nas bira svog vodiča,I svoj put od informacije do transformacije. Odaberite izbor za vas. Nije rešenje menjati ljude oko vas, menjati mesto tj. okruženje, pravo istinsko rešenje koje će doneti pravi rezultat u promeni je : upoznaj sebe! Pomirite se sami sa sobom I ujedinite svoju svest I podsvest. najbrži put do promene je promena učinjena i na svesnom i posvesnom nivou uma.

Na koji način?

Postoje koraci koji su dosta brzi,lako primenljivi a rezultati momentalno vidljivi. Mi smo možda naučeni da je strpljenje vrlina, ali promenilo se vreme I ritam života, vremena je sve manje a obaveza sve više, zato vreme je zlato, svaki sekund odabira sopstvenog vremena čini jednu celinu koju nazivamo život, zato birajte kako trošite svoje vreme!

Zašto hipnoza i autohipnoza?

Zato što je hipnoza život!
Postoji skala budne socijalne hipnoze na prvom mestu roditelj dete, djak – professor, lekar – pacijent… Otklonite sve zablude i svoj strah od hipnoze koja vam je do sad predstavljana na pogrešan način.
Kada se kaže HIPNOZA prva asocijacija na tu reč je bradati madjioničar- hipnotizer koji stoji na bini I ispred njega čovek koji laje, jer je bradati hipnotizer rekao da kada izbroji do tri čovek koji stoji ispred njega pretvoriće se u kuče I početi da laje, a nikad vam nije bilo tačno jasno kako je to moguće?!Moguće je samo isključivo dopuštanjem usvajanja sugestije čoveka koji laje.
Pre nego bilo koja informacija postane vaše automatsko ponašanje morate je usvojiti!Svaka informacija prvo dodje do vašeg uma ,vi je obradjujete I na taj način odbacujete ili usvajate. U zasvisnosti od ličnosti individue, njegove sugestibilnosti,njegovog uverenja a to su karakter I stavovi, imate mogućnost da nešto prihvatite ili odbijete. Nikakva promena neće biti moguća ako je vi sopstvenim umom ne prihvatite I ne usvojite.

Hipnoterapeut je osoba koja će vas voditi kroz proces mentalnog rada na sebi da bi došli do realnih osećanja sopstvene promene. Naš hipnoterapeut Tatjana Beočanin će vas uvoditi u stanja hipnoze I dati sugestije za ulazak u stanje autohipnoze. Na ovoj radionici radićemo na usvajanju tehnika na podsvesnom nivou.
Hipnoza I samohipnoza su najbrži I najefikasniji način za zamenu negativnih sugestija I uverenja koje smo dobili od okruženja I koja nas sputavaju za nova, pozitivna uverenja koja nas podržavaju. Pa tako nesigurnost prelazi u sigurnost, strah u hrabrost,loše u dobre navike, tuga u sreću, zabrinutost u bezbrižnost, stres u stanje relaksacije…Postižemo stanje potpuno opuštenog I mirnog uma.

Ova radionica je za Vas:

  • ako želite da promenite neki segment svog života
  • ako imate neku lošu naviku koje želite da se rešite
  • ako želite da poboljšate svoje odnose sa: partnerom, prijateljima, roditeljima, decom, kolegama…
  • ako želite da podignete svoje samopouzdanje I otključate svoje skrivene moći
  • ako želite da uzmete kormilo u svoje ruke I preuzmete kontrolu nad svojim životom
  • ako želite da rešite bilo koji problem koji do sada niste uspeli da rešite
  • ako želite da ovladate tehnikom samohipnoze I samostalno je primenjujete kod kuće na svaki segment svog života I tako olakšate sebi razne izbore, donošenje odluka…

Šta sve obuhvata naša radionica?

Naša radionica se sastoji iz 6 modula koji se sastoje iz teorijskog dela I prakse odnosno vežbi

MODUL 1- UVOD
Ovaj modul je faktički uvodni deo u radionicu I tu će te saznati:
– Kako naš um funkcioniše
– Šta je to individualnost, po čemu smo slični a po čemu različiti
– Šta su to stavovi, uverenje I šta odredjuje našu ličnost I naš pogled nas svet oko nas

MODUL 2 – SUGESTIBILNOST
ovde će te saznati:
– šta je to sugestibilnost
– radićemo testove sugestibilnosti

MODUL 3 – HIPNOZA
U ovom modulu ćemo pričati o:
– upoznavanje sa hipnozom: začeci hipnoze,nastanak savremene hipnoze, šta je to hipnoza, kako se primenjuje
– pojašnjenje šta je to hipnoterapija
– objašnjenje procesa mentalnog čišćenja

MODUL 4 – AUTOHIPNOZA
U ovom modulu će te saznati:
– šta je to autohipnoza
– kako da dovedemo sebe u opušteno stanje
– praktična primena tehnika samohipnoze
– vežbanje

MODUL 5 – REGRESOTERAPIJA
U ovom modulu će te saznati:
– Sve o regresoterapiji
– Kako deluje i kao se primenjuje
– Tehnika i vežbanje

Modul 6 – PRAKTIČNI RAD
U ovom modulu vreme posvećujemo primeni svih predhodno naučenih tehnika i uvežbavanju za samostalnu primenu kod kuće( veliki deo vremena radionice odvajamo upravo za praktičnu primenu tehnika).

Veliko znanje koje usvojite na našoj radionici biće primenljivo odmah! Učinite prvi korak i prijavite se na našu radionicu PROMENITE ŽIVOT HIPNOZOM I SAMOHIPNOZOM putem telefona 065 8481 084 ili 065 5588 818, putem e-mail tatjanabeocanin@yahoo.com. Zbog velikog interesovanja I ograničenog broja mesta rezervacija je obavezna.

Predavač: Tatjana Beočanin,sertifikovani hipnoterapeut
Mesto: Hotel Park, Beograd
Datum: 03.03.2018
Vreme: od 10- 18h
Dostupnost: Svima, nije potrebno posebno predznanje
Cena radionice: 6000,00 dinara

Rezervacija se vrši prijavom i uplatom 30% cene radionice.

Call Now Button